Home | Sitemap | Seleccioneu idioma:   
La masia | Allotjament | Preus | Contactar  
Mas La Casanova: La Masia

En ple Pre-Pirineu, a la Vall de Ribes, dins del terme de Queralbs, es troba el Mas La Casanova, envoltada de prats i boscos, és una casa de construcció antiga, restaurada l'any 1999, mantenint l'estructura original, amb parets de pedra vista i bigues tallades a mà, tal com es feia al segle XVIII, ofereix una estada confortable als seus hostes i on trobareu la possibilitat de passar uns dies en contacte amb la naturalesa, en un ambient cordial i relaxat.

Us orientarem també sobre diverses excursions per la zona: Vall de Nuria, Puigmal, Coma de vaca i d'altres llocs d'interés, podreu passejar a peu o amb bicicleta, fer sortides amb cotxe per les rodalies, banyar-se en les basses dels rius, collir fruits del bosc, anar a buscar bolets i altres activitats.

Mas La Casanova va ser la font en què s'inspira Ángel Guimerá per escriure "Terra Baixa", una de les seves millors creacions literàries, ja que en la seva curta estada en aquestes terres va conèixer en persona a la família que habitava. Coneixedor de la seva història i de les històries de la burgesia catalana que en aquells moments es vivien, va perfilar (entre real i ficció) aquesta obra mestra.
Casa Rural Mas La Casanova: Ctra de Ribes de Freser a Queralbs - Queralbs (Girona) - Telf. 972 198 077 - 616 490 167